Video: Aleksander Barkov heilutti reppua – millintarkka rannari painui aivan yläpeltiin

Aleksander Barkov Florida Panthers / Pallomeri.net

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov heitti aivan häikäisevän pussin karsintasarjan toisessa ottelussa New York Islandersia vastaan.

Florida Panthers ja New York Islanders lähtivät NHL:n pudotuspelikarsintasarjansa toiseen otteluun Islandersin 1-0-johtoasemasta. Panthersin osalta toinen ottelu lähti hyvin liikkeelle ja ottelun ensimmäiselle erätauolle mentiin Panthersin johtolukemissa 1-0.

Toisessa erässä puntit tasoittuivat, mutta hieman ennen toisen erän puoliväliä oli jälleen Panthersin vuoro mennä johtoon ja maalarina toimi joukkueen kapteeni Aleksander Barkov.

Jotenkin tyypillistä oli, että Barkov käynnisti itse aloitusvoitollaan ylivoimapyörityksen, joka lopulta johti hänen laukaisupaikkaansa. Barkov unohdettiin aivan yksin aloituspisteen kaarelle ja Barkov kiitti ampumalla aivan häikäisevän rannelaukauksen.

Mainos alkaa

Maalin edessä Jonathan Huberdeau teki loistavan maskin, mutta Barkovin veto oli niin täydellinen, että se olisi todennäköisesti uponnut ilmankin. Barkov ampui kiekon terävästi ja murhaavan tarkasti etuyläkulmaan avaten samalla maalitilinsä tämän kauden pudotuspeleissä.

Johto ei kuitenkaan ollut kestävä, sillä toiselle erätauolle mentiin Islanders-komennossa. Islanders myös voitti ottelun maalein 4-2 ja johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0. Jatkoon pääsee kolmella otteluvoitolla.

Aleksander Barkov pussittaa upealla rannelaukauksella:

Tsekkaa myös: NHL Playoffs 2020: Näin pudotuspelit pelataan – kaavio ja otteluohjelma


Pelaajat:
Joukkueet: