Vaisu yleisömäärä ei tahtia haitannut – Aleksander Barkov joi kaljaa kengästä ja toimi paraatin kapellimestarina

Aleksander Barkov ja Anton Lundell

Florida Panthersin Stanley Cup -paraati ei ollut varsinainen yleisömenestys, mutta Aleksander Barkov bailasi siitä huolimatta ankarasti.

Historiansa ensimmäisen Stanley Cupin voittaneen Florida Panthers mestaruusparaati järjestettiin sunnuntaina ja etenkin kapteeni Aleksander Barkovin rooli bileiden kapellimestarina kävi jälleen hyvin selväksi.

Sää ei kuitenkaan varsinaisesti hellinyt Panthersin faneja, sillä Fort Lauderdalessa tuli vettä taivaan täydeltä. Paraati keräsi sosiaalisessa mediassa melkoisesti pilkkaa vähäisestä osallistujamäärästään. Paraatia kuvailtiin kaikkien aikojen säälittävimmäksi ja naurettavaksi. NBC uutisoi, että paikalle oli kokoontunut “satoja ihmisiä”. Mestaruusparaatiin saapuneet kannattajat kuitenkin palkittiin, kun pelaajat tarjosivat bussin katolta juomaa suoraan mestaruuspokaalista.

Mainos alkaa:

Yleisön vähyyteen luultavasti vaikutti sään lisäksi osaltaan joukkueen juurettomuus. Panthers kun on siitä erikoinen joukkue, ettei sillä varsinaisesti ole kotikaupunkia. Alkujaan joukkue perustettiin 1993 Miamiin, mutta sittemmin sen kotiareena on muuttanut yli 50 kilometrin päähän Sunrisen kaupunkiin. Suoalueen reunalla sijaitsevassa Sunrisessa ei kuitenkaan ole areenan ja sen vieressä olevan suuren ostoskeskuksen lisäksi juuri muuta, joten suurin osa Panthersin pelaajista asuu vajaan 30 kilometrin päässä Fort Lauderdalen kaupungissa, jossa paraatikin järjestettiin.

Vaisu yleisömäärä ei kuitenkaan esimerkiksi Barkovia näyttänyt haittaavan pätkääkään. Siinä missä joukkueen toinen tähti Matthew Tkachuk nautti juomansa Stanley Cup -pystin pienoismallista, joi Barkov kaljaa sekä sandaalista että lenkkarista. Jälkimmäiseen tempaukseen lähti mukaan myös Anton Lundell.

Aleksander Barkov juo oluen sandaalista:

Barkov oli jälleen bileiden ehdoton kapellimestari:

Barkov ja Anton Lundell juovat oluen lenkkarista:

Katso myös: Anaheim Ducks teki yllätysvalinnan kolmantena – Beckett Sennecke meni täysin shokkiin kuultuaan nimensä


Pelaajat:
Joukkueet: