Video: Aleksander Barkov jälleen hurjana – tempaisi komean voittomaalin Joonas Korpisalon selän taakse

Aleksander Barkov florida columbus nhl - pallomeri.net

Aleksander Barkov oli ottelun hahmo, kun Florida Panthers kaatoi lauantain tapaan Columbus Blue Jacketsin. Tällä kertaa loppulukemat kirjattiin muotoon 3-0.

Barkovilla oli jo ottelun avauserässä parikin hyvää paikkaa viedä joukkueensa johtoon, mutta Korpisalo – sekä maalikehikot – estivät nämä yritykset.

Toisessa erässä ”Sasha” kuitenkin onnistui, kun hän vei Floridan johtoon upealla one-timer-tempaisulla b-pisteen kaarelta. Tämän jälkeen Frank Vatrano vei kotijoukkueen jo kahden maalin karkumatkalle ennen kuin Gustav Forsling sinetöi loppunumerot 3-0:aan.

Barkov sai syöttöpisteen Forslingin osumaan.

Korpisalolle merkittiin ottelussa 32 torjuntaa. Patrik Laine puolestaan pelasi Columbuksen riveissä 17 minuuttia (-1) jääden tehopisteittä nyt kuudennessa ottelussa peräjälkeen. Maaliton putki on kestänyt 12 ottelua.

Columbuksen paletti on melkoisen sekaisin, sillä tappio oli jo seitsemäs viimeiseen kahdeksaan peliin. Florida sen sijaan nousi koko liigan kärkipaikalle, ja voittoputki venyi jo kuuteen.

Aleksander Barkov osui tyylikkäällä laukauksella:

Tyylikäs oli myös passi Forslingin osumaan:

Videot näet halutessasi Hockey Dailyn Twitterissä.

Tsekkaa myös: Video: Christopher Gibsonilla painajaismainen debyytti Tampa Bayn maalilla – Valtteri Filppula iski voittomaalin


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,