Aleksander Barkov osti merkittävän siivun Tapparasta – nousi kolmanneksi suurimmaksi osakkaaksi

Aleksander Barkov

Florida Panthersin suomalaistähti Aleksander Barkov teki merkittävän sijoituksen, sillä mies osti ison osuuden Tapparan taustayhtiö Tamhockey Oy:stä.

Barkovin sijoitus on merkittävä, sillä se nostaa NHL-tähden seuran kolmanneksi suurimmaksi osakkaaksi. Samalla Tappara ilmoitti, että seuran toimitusjohtaja Mika Arosta on myös samanaikaisesti tullut Tamhockey Oy:n osakas. Poju Zabludowicz on myös merkinnyt uusia Tamhockey Oy:n osakkeita ja hän jatkaa yhtiön suurimpana osakkaana.

– Olen kiitollinen, että Tamhockeyn hallitus halusi minut osaksi Tapparan tulevaisuutta. Minulla on ikuisesti kirveenmuotoinen sydän. Myös isäni uran huippuhetket olivat Tapparassa ja lapsena unelmoin saavuttavani joskus samanlaista menestystä kuin hän. Tapparan valmentajat, lääkintä- ja huoltojoukot, johto ja muu henkilökunta ovat mahdollistaneet tähänastisen urani. Haluan tästä eteenpäin jakaa kokemuksiani ammattilaisjääkiekosta seuralle, joka on niin rakas meille kaikille Tapparan faneille sekä Tampereella että muualla maailmassa, Aleksander Barkov toteaa tiedotteessa.

Barkovin osakkuus otettiin Tapparan leirissä iloisesti vastaan eikä ihme, sillä puhutaan suuren koko luokan investoinnista.

Mainos alkaa

– Ammattiurheilua ei voi toteuttaa menestyksellisesti, ellei seuralla ole syvällistä ja korkeatasoista jääkiekko-osaamista. Barkov on lisäksi osoittanut mielenkiintoa jakaa kokemuksiaan ja verkostoaan Tapparan tulevan liiketoiminnan kehittämiseen, Tamhockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Penttilä sanoo tiedotteessa.


Pelaajat: