Maaginen passi takatolpalle – Aleksander Barkov lähetti todellisen herkkupalan Carter Verhaeghelle

Aleksander Barkov Florida Panthers

Aleksander Barkov antoi aivan maagisen syötön Carter Verhaeghen tekemään ylivoimamaaliin, kun Panthers voitti playoff-avauksensa.

Florida Panthers voitti Tampa Bay Lightningin sunnuntai-iltana Suomen aikaa pelatussa NHL:n ensimmäisen kierroksen ottelusarjan avauspelissä maalein 3-2.

Peli eteni tasatahtiin kaksi ensimmäistä erää, mutta kolmannen erän alussa Panthers otti johtoaseman, josta se ei enää luopunut. Panthers-kippari Aleksander Barkovilla oli näppinsä pelissä, kun Panthers teki johtomaalin. Panthers pyöritti ylivoimaa ja Barkov piti kiekkoa oikealla laidalla. Hän leipoi kiekkoa kaikessa rauhassa odottaen oikeaa hetkeä.

Mainos alkaa:

Se lopulta tuli, kun Carter Verhaeghe lähti nousemaan painottomalta puolelta takatolpalle. Verhaeghe pääsi hiipimään sinne Lightning-pelaajien huomaamatta häntä. Barkov lähetti lopulta aivan täydellisen namupassin, johon Verhaeghen piti vain pistää maila väliin. Näin kiekko päätyi vastustamattomasti Lightningin reppuun.

Panthers teki 3-1-maalin tyhjiin ja Lightning kavensi lukemiksi vielä 3-2, mutta kavennus syntyi yhdeksän sekuntia ennen peliajan päättymistä.

Aleksander Barkov heittää maagisen namupassin Carter Verhaeghen maaliin:

Katso myös: New Yorkin poliisien ja palomiesten lätkäottelu lähti käsistä – pelin jälkeen myllytettiin kunnolla


Pelaajat:
Joukkueet: