Video: Aleksander Barkovilta mahtava yksilösuoritus – ryöväsi kiekon ja kävi iskemässä maalin

Aleksander Barkov maali Florida Panthers - Pallomeri.net

Aleksander Barkov vietti sunnuntain NHL-kierroksella kahden maalin iltaa, kun Florida Panthers jyräsi Ottawa Senatorsin lukemin 5-1.

Senators meni avauserän lopulla johtoon Ryan Dzingelin ylivoimamaalilla, mutta toisessa erässä pantteri alkoi murisemaan toden teolla.

Panthersin maalinteon aloitti Barkov, joka pääsi iskemään kiekon reppuun lähietäisyydeltä Mike Hoffmanin esityöstä.

Myös Barkovin illan toinen syntyi toisessa erässä. Panthers-pakki Bogdan Kiselevich nosti Senatorsin kannalta varsin vaarattoman näköisen roikkukiekon keskialueelle, mutta kiekkoa siniviivan tuntumassa vastaanottanut Sens-puolustaja Christian Jaros ei ollut hereillä.

Barkov syöksyi paikalle, nosti Jarosin mailan, ryöväsi kiekon itselleen ja karkasi läpiajoon, jonka päätteeksi suomalainen viimeisteli vuorenvarmasti kauden viidennen osumansa.

Lopulta peli oli toiselle erätauolle mentäessä jo lukemissa 5-1, jotka olivat myös päätösnumerot. Matsin tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Panthers on yltynyt hyvään vireeseen, sillä voitto oli joukkueelle jo neljäs perättäinen. Myös edellisessä ottelussa osuneen Barkovin tehot 14 pelissä ovat 5+8=13.

Kaikki NHL-matsit suorana lähetyksenä välittää Viaplay.

Aleksander Barkov käy niittaamassa illan toisen osumansa:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubesta.

Tsekkaa myös:

Video: 16-vuotias Viljami Nieminen teki jäätävän soolomaalin Yhdysvaltojen juniorisarjassa


Pelaajat:
Joukkueet: ,