Aleksander Barkov viimeisteli tylysti voittomaalin ja jätti Antti Raannan haromaan tyhjää

Aleksander Barkov Florida Panthers

Floridan Aleksander Barkov kiskaisi kiekon maaliin ottelussa Carolinaa vastaan ja jätti maalivahti Antti Raannan vaille mahdollisuuksia.

Florida Panthers kepitti Carolina Hurricanesin kotonaan maalein 5-2 ja ottelun voittomaali oli Panthers-kippari Aleksander Barkovin käsialaa. Barkov tekaisi joukkueensa 3-1-maalin hieman ennen toisen erän puoltaväliä.

Barkov pääsi astelemaan suoraan vaihdosta maalintekoon, kun Hurricanes jätti hänet epähuomiossa merkkaamatta. Panthersin Sam Reinhart sai kaivettua kiekon irti kulmasta ja syötti sen Evan Rodriguesille, joka puolestaan päätti ampua varsin pienestä kulmasta.

Laukaus oli kuitenkin asetelmiin nähden mainio, sillä se osui Hurricanesin tolppien välissä seisseen Antti Raannan “takapatjaan”. Eli Rodrigues tähtäsi vetonsa takakulmaa kohti, jolloin Raanta ei voinut tehdä muuta kuin torjua kiekon eteensä.

Näin kiekko päätyi Barkovin ulottuville, eikä hän jättänyt mitään sattuman varaan, vaan liipaisi kiekon napakasti ohi auttamatta myöhässä olleen Raannan.

Aleksander Barkov tempaisee kiekon maalin jättäen Antti Raannan haromaan tyhjää:

Katso myös: Sebastian Aho ja Jesperi Kotkaniemi osuivat kerran mieheen Floridan verkkoon


Pelaajat:
Joukkueet: