Video: Aleksander Barkov jatkoi murhaavaa pistetahtiaan – komea kuti Washingtonin verkkoon

Video: Aleksander Barkov jatkoi murhaavaa pistetahtiaan – komea kuti Washingtonin verkkoon

Florida Panthersin Aleksander Barkov on hieman kankean alun jälkeen äitynyt ilmiliekkeihin. Tällä kertaa hän iski Washingtonia vastaan tehot 1+1.

Florida Panthers -kippari Aleksander Barkoville ei tunnu löytyvän pysäyttäjää. Barkov on ollut viime aikoina häikäisevässä pistetahdissa ja tekee koko ajan tuloaan kohti pistepörssin kärkipäätä. Barkov on latonut kymmenessä pelissä tehot 3+13=16. Ottelussa Washington Capitalsia vastaan Barkov niittasi maalin ja syötti toisen.

Barkovin maali syntyi toisen erän ensimmäisellä minuutilla koko ketjun yhteistyönä. Jonathan Huberdeau riisti kiekon Capitals-pakilta, syötti sen Jevgeni Dadonoville, joka puolestaan siirsi kiekon vapaaseen paikkaan hiipineelle Barkoville. Hän puolestaan kiskaisi yhdellä kosketuksella aloituspisteen kaarelta tarkan ja kovan laakin takakulmaan.

Erän lopulla Barkov lihotti pistepussiaan syöttämällä Dadonovin ylivoimamaalin. Tällä kertaa Barkovin vire ei riittänyt johdattamaan joukkuetta voittoon, sillä Capitals löi pelin tasoihin kolmannessa erässä ja vei voiton Tom Wilsonin jatkoaikamaalilla lukemin 5-4.

Aleksander Barkov niittaa kiekon Capitalsin reppuun:

Katso myös: Kaapo Kakko teki nuoren fanin illasta unohtumattoman ja antoi hänelle mailansa

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut