Aleksander Barkov loukkaantui – Panthers-luotsi Paul Maurice antoi koomisen vastauksen hänen voinnistaan

Paul Maurice Florida Panthers

Aleksander Barkov joutui jättämään kolmannen konferenssifinaalin kesken ja Paul Maurice kuittasi asian koomisella tavalla.

Florida Panthers otti varhain tiistaina Suomen aikaa jo kolmannen voittonsa NHL:n itäisen konferenssin finaalisarjassa, kun Carolina Hurricanes kaatui kolmannessa pelissä maalein 1-0.

Voitolla oli kuitenkin hintansa, sillä joukkueen kapteeni ja tähtipelaaja Aleksander Barkov joutui jättämään pelin kesken. Luonnollisesti Barkovin tilanne kiinnosti toimittajia pelin jälkeen ja yhtä luonnollisesti oli päävalmentaja Paul Maurice haluton kommentoimaan asiaa, kuten playoffeissa harvemmin kukaan tekee. Vaikenemisen voi kuitenkin suorittaa monella eri tavalla ja Maurice päätti lyödä tilanteen läskiksi.

– Hän lähti bar mitsvaan…joo, mennään sillä. Hänen naapurillaan oli bar mitsva, eikä hän halunnut tuottaa pettymystä lapsille, Maurice veisteli.

Kun Mauricelta kysyttiin, onko kyseessä ylä- vai alavartalovamma, hän totesi, että juhlat olivat ison talon ylä- ja alakerrassa. Bar mitsva on juutalainen juhla, jota vietetään pojan tullessa uskonnollisesti täysi-ikäiseksi.

Barkovin peli jäi avauserässä kesken Jack Druryn melko harmittoman näköisen taklauksen jälkeen. Barkov ehti pelata vain kolme minuuttia ja 51 sekuntia.

Paul Maurice antoi varsin koomisen vastauksen, kun toimittajat kyselivät Aleksander Barkovin tilanteesta:

Katso myös: Jesperi Kotkaniemi menetti malttinsa pukukoppikäytävällä – joukkuekaveri seurasi takana pelästyneenä


Joukkueet: