Aleksander Barkov tehoili Coloradon kumoon – kruunasi kolmen pisteen iltansa upealla viimeistelyllä

Aleksander Barkov Florida Panthers

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov oli jäätävässä iskussa ja takoi tehot 1+2 ottelussa Colorado Avalanchea vastaan.

Florida Panthers kepitti Colorado Avalanchen kotonaan tyylipuhtain 4-0-lukemin ja vähemmän yllättäen Panthersin tahtipuikon heiluttajana kunnostautui kapteeni ja ykkössentteri Aleksander Barkov. Illan kiistaton ykköshahmo nimittäin mäiski tehot 1+2.

Ensimmäinen tehopiste tuli avausmaalin syötöstä. Maali syntyi, kun Panthers pelasi avauserän puolivälissä ylivoimaa. Barkov löysi tarkalla poikkikentän syötöllä maalin edessä olleen Carter Verhaeghen, joka hoiti kiekon reppuun.

Toinen piste tuli niin ikään ensimmäisessä erässä pelatulla ylivoimalla, mutta tällä kertaa kakkossyöttönä. Barkov syötti kiekon maalin takaa Matthew Tkachukille, joka jatkoi kiekon neliön keskellä seisoneelle Sam Reinhartille. Hän puolestaan kiskaisi kiekon nopealla kudilla verkkoon.

Barkovin huikea ilta huipentui kolmannen erän puolivälissä, kun hän pääsi itse niittaamaan loppulukemat taululle. Verhaeghe meni karvaamaan ja löi kiekon maalin eteen tulossa olleelle Barkoville. Kiekon saatuaan Barkov osoitti huikeaa malttia kiertäessään Avalanche-vahti Aleksandar Georgievin ennen kuin ampui kiekon pussiin.

Aleksander Barkov aloittaa tehoilunsa syöttämällä Carter Verhaeghen tekemän ylivoimamaalin:

Barkovin toinen syöttöpiste tulee niin ikään ylivoimalla:

Barkov kruunaa iltansa upottamalla komeasti joukkueensa neljännen häkin:

Katso myös: Lähes identtinen osuma! – Eetu Selänne maalasi taas Jokerien verkkoon Mestiksessä


Pelaajat:
Joukkueet: