IS: Leijonille todella lupaavia uutisia – Aleksander Barkov kiinnostunut MM-kisoista

IS: Leijonille todella lupaavia uutisia – Aleksander Barkov kiinnostunut MM-kisoista

Leijonat voi mahdollisesti saada kevään MM-kisoihin todella kovan vahvistuksen, sillä Aleksander Barkov on kiinnostunut jatkamaan kauttaan.

Huiman kauden NHL:ssä pelannut Barkov ei pystynyt johdattamaan Florida Panthersia pudotuspeleihin tälläkään kaudella, vaikka suomalaishyökkääjä teki kaiken mitä yksi mies voi tehdä. Barkov on tällä kaudella tehnyt oman henkilökohtaisen piste-ennätyksensä NHL:ssä, sillä Panthers-kapteenin tilille on kertynyt jo 88 pistettä.

Barkov on ylivoimaisesti mielenkiintoisin nimi myös Leijonille kannalta, sillä hyökkääjä vapautuu maajoukkueen käyttöön heti runkosarjan loppumisen jälkeen, mikäli intoa löytyy. Barkov kohdalla siitä ei ole kuitenkaan huolta.

– Pelihaluja on aina. Olen jääkiekkoilija, joten tykkään pelata jääkiekkoa. Pitkä kausi on takana, mutta pelihaluja riittää. Mieluummin pelaisin täällä loppuun asti, ja voittaisin jotain suurta. Huhtikuun alku on vähän liian aikainen hetki lopettaa kausi, Barkov kommentoi Ilta-Sanomille.

Barkov ei vielä kuitenkaan luvannut varmaksi MM-kisoihin saapumista, mutta intoja ja haluja selvästi riittää.

– Totta kai kisat kiinnostavat, jos äijä on vain kunnossa. Katsotaan tarkemmin, kun kausi on ohi, Aleksander Barkov sanoi IS:lle.

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut