Video: Aleksander Barkov laukoi jäätävän no-look-maalin – rikkoi Pavel Buren seuraennätyksen

Aleksander Barkov

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov päätti kauden tyylikkäällä tavalla, sillä suomalainen iski päätöspeliin tehot 1+1.

Barkov pelasi ylivoimaisesti parhaan kauden, sillä Panthers-kapteeni oli läpi kauden joukkueensa ehdottomasti tärkein palanen ja se näkyi myös tehopisteissä. Barkov onnistui vielä runkosarjan viimeisessä pelissä kaunistelemaan tilastoja, sillä hyökkääjä iski New Jersey Devilsin verkkoon tehot 1+1.

Maali oli jälleen osoitus Barkovin maagisuudesta, sillä suomalainen laukoi kiekon sisään hämäten samalla maalivahtia katseellaan. Osuman lisäksi Barkov keräsi tililleen myös yhden syöttöpisteen, joten samalla tähtihyökkääjä nosti kauden pistemääränsä lukemiin 96.

Samalla Pavel Buren seuraennätys laitettiin historiankirjoihin, sillä suomalaispelurista tuli kaikkien aikojen tehokkaimman kauden Florida Panthersissa pelannut pelaaja. Barkovin tehot ovat myös suomalaisessa NHL-historiassa merkittävät, sillä vastaavaan on pystynyt viimeksi Teemu Selänne kaudella 1998-1999, kun legenda takoi hurjat 107 tehopistettä.

Mainos alkaa

Aleksander Barkov laukoi ihanan no-look-maalin

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!