Aleksander Barkov liekitti Edmontonia vastaan – kyykytti Mikko Koskista kahdesti

Aleksander Barkov Florida Panthers / Pallomeri.net

Aleksander Barkov jatkoi huimaa virettään Edmonton Oilersia vastaan, joten maanmies Mikko Koskinen pääsi ottavaksi osapuoleksi.

Edmonton Oilersin tuskainen taival sai jatkoa, kun tulikuumassa tikissä oleva Florida Panthers poikkesi vierailulle ja riehui taululle rumat 6-0-lukemat. Panthers-hyökkäyksen tahtipuikkoa heilutti tuttuun tapaan kapteeni ja ykkössentteri Aleksander Barkov, joka riehui tehot 2+1 tehden muun muassa ottelun voittomaalin.

Peli pysyi tasalukemissa ensimmäisen erän ajan, mutta toisessa Barkov mursi Oilers-vahti Mikko Koskisen muurin ensimmäistä kertaa Panthersin pelatessa ylivoimaa. Barkov ampui kiekon etukulmasta Koskisen räpylän kautta sisään, joten Koskinen voi huoletta ottaa avausmaalin tiliinsä.

Panthers meni hieman ennen kolmannen erän puoltaväliä 3-0-johtoon, kun Barkov ampui illan toisen häkkinsä. Tällä kertaa Koskinen ei voinut muuta kuin ihailla Barkovin suoritusta. Barkov nimittäin ampui kiekon melko kaukaa sisään, mutta teki sen niin jäätävällä laukauksella, että tuskin kukaan sitä olisi torjumaan kyennyt.

Aleksander Barkov ampuu kiekon Mikko Koskisen räpylän kautta sisään:

Barkov ampuu illan toisensa jäätävällä rannarilla:

Katso myös: Pelicansin Teemu Eronen laukoi kiekon koomisesti omiin Liigassa


Pelaajat:
Joukkueet: