Video: Aleksander Barkov taiteili jäätävän komean rankkarimaalin

Aleksander Barkov Florida NHL / Pallomeri.net

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov veivaili älyttömän komean rankkarimaalin vierasottelussa Washington Capitalsia vastaan.

Washingtonin ja Floridan välisestä ottelusta tuli melkoinen näytelmä, vaikka avauserän jälkeen Panthers oli painelemassa selvään voittoon, sillä lukemat olivat vieraille rajut 1-4. Caps kuitenkin heräsi toisessa erässä ja nousi mukaan voittotaisteluun.

Washingtonin kiri huipentui päätöserässä, kun Nicklas Bäckström iski 5-5-tasoituksen ajassa 58:35. Jatkoajalla ei maaleja nähty, joten voittajaa lähdettiin selvittämään rankkarikisasta.

Mainos alkaa:

Caps aloitti rankkarit maalilla, kun T.J. Oshie painoi kiekon maaliin. Panthersin vastaus oli kuitenkin jäätävä, sillä Barkov veivasi pelivälineen todella näyttävällä tavalla maaliin. Suomalaishyökkääjä onnistui rankkareissa myös Philadelphiaa vastaan, joten maestron yritykset ovat jälleen silkkaa timanttia.

Vaikka Capsin seuraavakin yritys onnistui, niin Panthers oli lopulta vahvempi, sillä joukkueesta osuivat vielä Vincent Trocheck ja Jonathan Huberdeau.

Aleksander Barkov painoi huikean rankkarimaalin

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: