Aleksander Barkov oli ilmiliekeissä ja iski 2+1 – Florida lähetti Tampa Bayn kesälomalle murskalukemin

Aleksander Barkov Florida Panthers

Florida Panthers paukutti Tampa Bay Lightningia tauluun maalein 6-1 ja vei sarjan. Aleksander Barkov hurjasteli tehot 2+1.

Florida Panthers jyräsi Tampa Bay Lightningin kotijäällään maalein 6-1 ja vei näin koko ottelusarjan nimiinsä voitoin 4-1. Panthers liekitti ratkaisevan voiton kapteeninsa Aleksander Barkovin johdolla. Kippari mätki tehot 2+1 ja iski tehonsa vieläpä silloin, kun niillä oli suurin merkitys. Barkov näet antoi ykkössyötön avausmaaliin, teki itse voittomaalin sekä ottelun ratkaisseen kolmannen osuman.

Tehoilu alkoi siis syötöllä avausmaaliin, joka syntyi heti toisen erän alkajaisiksi. Carter Verhaeghe sai Barkovilta vetopaikan, mutta teki toki itse suurimman työn taistelemalla tiensä omalle irtokiekolleen, jonka hän lopulta ampui sisään.

Mainos alkaa:

Barkovin illan ensimmäinen maali nähtiin hieman toisen erän puolivälin jälkeen. Tilanne lähti liikkeelle alivoimalla hyökkäyspään aloituksesta. Panthers voitti sen ja sai pelattua kiekkoa maalille. Barkov oli paikalla ja pisti irtokiekon vuorenvarmasti pussiin.

Peli kääntyi lopullisesti Panthersille hieman kolmannen erän puolivälin jälkeen. Tällä kertaa mentiin tasakentällisin, eikä tilanne lähtenyt aloituksesta, mutta muutoin maalissa oli paljon samaa kuin edellisessä. Panthers pelasi kiekkoa luukulle ja Barkov survoi sen sisään.

Tämän jälkeen Panthers meni menojaan ja iski kiekon vielä kolmesti Tampan reppuun viimeisen kuuden minuutin aikana.

Aleksander Barkov aloitti pistetehtailunsa syöttämällä Carter Verhaeghen tekemän avausmaalin:

Barkov tekee ottelun voittomaaliksi jääneen 2-1-maalin alivoimalla:

Barkov ratkaisee pelin kolmannen erän puolivälissä illan toisellaan:

Katso myös: Valtava paukku U18 MM-kisoissa – Kazakstan pisti Tshekkiä kuonoon jatkoajalla


Pelaajat:
Joukkueet: