Hurja paljastus – Vegasin Alec Martinez pelasi, vaikka häntä kuljetettiin jään ulkopuolella pyörätuolissa

Alec Martinez Vegas Golden Knights / Pallomeri.net

Vegas Golden Knightsin puolustaja Alec Martinez paljasti kauden päätyttyä median edustajille millaisessa kunnossa hän pelasi playoffeissa.

NHL-kiekon seuraajille ei tule uutisena se, että playoffeissa pelikunto ei todellakaan tarkoita samaa kuin sataprosenttinen kunto. Pitkän kauden jälkeen suurin osa pelaajista kantaa jonkinlaista vaivaa mukanaan.

Toisten vaivat vaativat enemmän tohtorointia kuin toisten, mutta aina välillä paljastuu todellisia ääriesimerkkejä siitä kuinka pitkälle pelaajat ovat valmiita menemään ja sietämään pelatakseen Stanley Cupista.

Tälle listalle voidaan nyt lisätä Vegas Golden Knightsin puolustaja Alec Martinez, joka teki hurjan paljastuksen pelikunnostaan kauden päätyttyä. Martinez joutui puremaan hammasta kovaa ja usein, sillä hän taisteli playoff-pelit läpi murtuneella jalkaterällä. Tämä vaati poikkeuksellisia järjestelyjä Vegasin henkilökunnalta.

– Minua kuljetettiin paljon pyörätuolissa. En olisi pystynyt pelaamaan pudotuspeleissä ilman loistavaa lääkintähenkilökuntaamme, Martinez kiitteli.

Tsekkaa myös: Kroatialle karmaiseva takaisku – Ivan Perisic sai koronatartunnan ja joutuu sivuun


Pelaajat:
Joukkueet: