”Hänellä on siellä neljä puhuvaa japanilaista koiraa” – Aldershot Townin valmentaja antoi hervottoman haastattelun

Aldershot Town Mark Molesley / Pallomeri.net

Aldershot Townin valmentaja Mark Molesley teki itsestään tahattomasti viraalisensaation antamalla täysin poskettoman haastattelun.

Englannin viidennellä sarjatasolla pelaavan Aldershot Townin valmentaja Mark Molesleysta tuli todellinen somehitti, kun hän päätti pistää hieman hassutellen seuran kanaviin tehdyssä ennakkohaastattelussa. Haastattelija aloitti pahaa-aavistamatta normaalilla kysymyksellä pyytäessään Molesleyta kertomaan ajatuksistaan Bromley FC:tä vastaan pelattavasta FA Trophyn ottelusta.

– Jos puu kaatuu, eikä kukaan ole kuulemassa, niin pitääkö se ääntä? Tunteeko pingviini kylmää? Kulkeeko vesi vessan lavuaarissa myötä- vai vastapäivään? Nämä ovat kysymyksiä, joita meiltä tullaan kysymään ja meillä tulee olla niihin myös vastaukset, Molesley totesi naama peruslukemilla.

Jos tämä kuulosti absurdilta, niin lausuntojen sävyn normalisoitumista oli turha odottaa, sillä Molesley alkoi vasta päästä vauhtiin.

– Etsimme aina ratkaisuja ja meidän täytyy myös ratkaista yhtälö välillä. Sam kävi taannoin parturilla ja jälki oli upeaa, mutta nyt hänen tukkansa jo rehotta, Coops touhua jotain hiljaksiin tuossa vieressä, Robbie on tuolla takana ja on ensimmäistä kertaa hiljaa koko päivänä ja Terry toi salkun mukanaan töihin. Hänellä on siellä neljä japanilaista puhuvaa koiraa. Mutta näillä on mentävä ja jatkamme kovaa työntekoa, Molesley jatkoi ilmeenkään juuri värähtämättä viitaten seuran henkilöstöön samalla, kun taustalta kuului selvästi muiden tirskumista.

Bromley voitti ottelun maalein 2-0 ja jatkaa FA Trophyn seuraavalle kierrokselle.

Aldershot Townin valmentaja Mark Molesley antoi todellisen klassikkohaastattelun:

Katso myös: Häikäisevä tyylinäyte – Evertonin Richarlison kajautti saksipotkun Norwichin verkkoon