Video: Alasarjafutarin unelmamaali päätyi tv-ohjelmaan – hakemus työkyvyttömyyskorvauksista hylättiin

Alasarjafutarin unelmamaali pilasi kaiken / Pallomeri.net

Englantilaisen alasarjafutarin uran komein maali kävi hänelle kalliiksi, sillä se paljasti viranomaisille hänen tekemänsä vilpin.

Englantilaista puoliammattilaisseura Haywards Heath FC:tä edustava Callum Saunders väitti vuonna 2017 saaneensa jalkavamman, joka esti häntä seisomasta pitempiä aikoja, kävelemästä pitempiä matkoja ja siten teki hänen työskentelystään sekä jalkapallon pelaamisestaan mahdotonta.

Saunders haki vammastaan johtuen korvauksia 55 000 punnan edestä. Ongelmaksi muodostui tietenkin se, että hakemus oli täyttä palturia. Tämän havaitsivat myös vakuutusyhtiön etsivät, jotka löysivät paljon todisteita siitä, että Saunders oli jatkanut jalkapallon pelaamista.

Todisteita olivat muun muassa klipit seuran Youtube-kanavalta, Saundersin omat twiitit aiheesta ja kaiken huippuna Saundersin hakemusta vastaan esitettiin todisteena Sky Sportsin Soccer AM -ohjelmaan päätynyt klippi, jossa Saunders ampuu todellisen unelmamaalin keskiviivan tuntumasta antamastaan vapaapotkusta.

Maali on vuodelta 2019 ja erityisen raskauttavaksi klipin tekee se, että Saunders kiskaisee mainitun hirmukudin oikealla jalallaan, eli juuri samaisella jalalla, joka oli hänen korvaushakemuksensa mukaan vammautunut niin pahasti, että se vei hänen työkykynsä.

Todisteiden esittämisen jälkeen Saunders veti heinäkuun alussa hakemuksensa takaisin ja on sitoutunut korvaamaan käsittelystä koituneet kulut.

Alasarjafutarin unelmamaali kävi kalliiksi, kun se päätyi televisioon ja paljasti vilpin:

Katso myös: Video: Neymar säkenöi Copa American välierässä – pisti pakille härskit puikot ja antoi herkkutarjoilun voittomaaliin