”Tässä sinulle jotain rangaistavaa!” – alasarjafutari sai 48 ottelun pelikiellon Itävallassa

fifa uefa valioliiga leeds jalkapalloilija (geneerinen futiskuvitus) pelikiellon / Pallomeri.net

Itävallan yhdeksännellä sarjatasolla pelaava venäläisfutari Raschid Arsanukaev pokkasi täysin älyttömästä tempustaan 48 ottelun pelikiellon.

Ei ole mitenkään tavatonta, että pelin tuoksinassa tunteet käyvät joskus niin kuumina, että järki sumenee, mutta Itävallan yhdeksännellä sarjatasolla nähtyä tapausta voitaneen pitää jonkinasteisena ääriesimerkkinä.

Episodi sattui FC Viktoria 62 Bregenzin ja Gofis Satteins 1b:n välisessä ottelussa, jonka Gofis voitti maalein 3-1. Kaikki alkoi 87. minuutilla, kun erotuomari oli ajanut Viktorian venäläispelaaja Raschid Arsanukaevin toisella varoituksella ulos pelistä. Kuumana käynyt Arsanukaev protestoi tuomiota ja keksi mielestään oivallisen tavan konkretisoida ärtymyksensä tuomiota kohtaan.

Mainos alkaa

– Tässä sinulle jotain rangaistavaa, Arsanukaev huusi ja puski hurjalla voimalla vieressä ollutta vastustajaa naamaan niin, että tämän nenä murtui.

Itävallan jalkapalloliiton kurinpito-osastoa ei Arsanukaevin tempaus hirveästi naurattanut, vaan hänelle tuomittiin valtava sanktio. Kurinpitäjä näet langetti Arsanukaeville hurjan 48 ottelun mittaisen pelikiellon.

Tsekkaa myös: Vitosen kohuottelun toinen osapuoli julkaisi kannanottonsa – ”Kurinpitopäätöksiä on vaikea hyväksyä”