Hämmentävä lisäajan tasoitus Venäjän cupissa – Alania alusti vaparikanuunan erikoisella kuviolla

Alania vs Zenit

Venäjän cupissa nähtiin mielenkiintoista draamaa, kun Alania tiputti jättiseura Zenitin ja ottelun tasoitus syntyi erikoisesti lisäajalla.

Venäjän cupissa nähtiin yllätystulos, kun kakkostasolla pelaava Alania Vladikavkaz tiputti jättiseura Pietarin Zenitin rankkarikisan jälkeen maalein 3-2.

Tuloksen yllättävyyttä lisää myös se, että Zenit johti ottelua vielä toisen jakson lisäajalla. Kaikki kuitenkin muuttui, kun Alanialle tuomittiin vapaapotku noin 20 metristä.

Pallon taakse asettui Nikolai Giorgobiani ja Alanian muut pelaajat ottivat paikkansa Zenitin muurista. Sitten tapahtui jotain odottamatonta. Alanian muurista pelaajat lähtivätkin juoksemaan pois päin ja menivät pallon taakse.

Ennen kuin Giorgobiani lähti liikkeelle, paineli yksi joukkuetoveri hämäyksenä pallon yli ja jatkoi juoksuaan kohti maalia. Tällä välin Giorgobiani otti vauhtinsa ja painoi pallon aivan oikeaan yläkulmaan.

Olipa kuviosta sitten hyötyä vai ei, niin pallo päätyi sinne minne pitikin ja antoi Alanialle kaivatun lisäelämän, joka johti lopulta riemukkaaseen jättiläisen kaatoon rankkarikisassa.

Alania kiskaisi takataskustaan erikoisen kuvion ennen kuin Nikolai Giorgobiani pamautti dramaattisen tasoituksen:

https://twitter.com/ligarussabr/status/1516808161436618753

Katso myös: Zlatan Ibrahimovic kyllästyi spekulaatioihin – ”Minä päätän koska lopetan”