Video: Häikäisevä temppu – Al-Shabab -pelaajalta ovela takajalkaviimeistely

Fabio Martins Al-Shabab / Pallomeri.net

Al-Shabab -hyökkääjä Fabio Martins tekaisi varsin poikkeuksellisen maalin, kun hän potkaisi pallon takajalalla pussiin suoraan juoksusta.

Al-Shababin portugalilaishyökkääjä Fabio Martins varasti shown häikäisevällä tasoitusmaalillaan, kun Al-Shabab ja Al-Faysaly ottivat yhteen Saudi-Arabian liigassa.

Al-Faysaly oli mennyt varhaisessa vaiheessa 1-0-johtoon, mutta Martins kuittasi todella tyylikkäästi 34. minuutilla hyökkäyksestä, jota hän oli itse rakentamassa. Martins kuljetti pallon rangaistusalueen tuntumaan, syötti joukkuetoverilleen ja jatkoi juoksuaan kohti maalia.

Joukkuetoveri pelasi seinäsyötön takaisin Martinsille, mutta vaikeasta asennosta lähtenyt syöttö lähti hieman takaviistoon. Martins luki tilanteen salamannopeasti ja päätyi kerrassaan maagiseen ratkaisuun.

Martins potkaisi pallon suorasta juoksusta suoraan syötöstä takajalalla hämmentävän tarkasti takakulmaan. Martinsin maali jäi myös ottelun viimeiseksi, joten pisteet jaettiin lukemin 1-1.

Al-Shabab -hyökkääjä Fabio Martins viimeistelee aivan älyttömällä tavalla:

Katso myös: Video: Harvinainen tapaus naisten F-liigassa – kenttää jouduttiin vaihtamaan kesken ottelun kattovuodon takia