FC Lahden Akseli Puukko tunaroi alimpana miehenä – SJK:n Salim Yussif karkasi harvinaisen selvään läpiajoon

Akseli Puukko FC Lahti

FC Lahden 17-vuotias puolustaja Akseli Puukko töhöili nolosti alimpana miehenä ottelussa SJK:ta vastaan.

Maanantain Veikkausliiga-kierroksella pelattu FC Lahden ja SJK:n välinen ottelu muuttui nopeasti aivan totaaliseksi painajaiseksi kotijoukkueen kannalta, sillä peli oli harvinaisen nopeasti ohi.

SJK latoi ensimmäiseen kahteenkymmeneenkahdeksaan minuuttiin pallon kolmesti isäntien reppuun ja 43. minuutilla nähtiin jo vihoviimeinen silaus, joka ei todellakaan syntynyt Lahtea mairitelleella tavalla.

Mainos alkaa:

Maali syntyi Lahden kulmapotkun jälkitilanteesta, kun pallo tuli puolustaja Akseli Puukolle. Vasta 17-vuotias pakki maksoi tilanteessa karkeita oppirahoja. Hän oli melko syvällä SJK:n alueella ja Lahden alimpana kenttäpelurina tunaroi pallon SJK:n Salim Yussifille.

Yussif pinkaisi karkuun ja läpiajo oli niin selvä sekä lähti niin kaukaa, ettei vastaavia esimerkkejä kovin usein näe. Puukko teki kaikkensa päästäkseen mukaan tilanteeseen ja pinkoikin sinänsä ansiokkaasti Yussifin perään. Yussif oli kuitenkin hyvin hereillä ja sijoitti pallon rangaistusalueen rajalta takanurkkaan juuri ennen kuin Puukko saavutti hänet.

Ottelussa ei enempää maaleja nähty, joten loppulukemat kirjattiin maalein 4-0 SJK:n hyväksi.

FC Lahden Akseli Puukko kämmää alimpana miehenä ja SJK:n Salim Yussif karkaa kaukaa läpiajoon:

Katso myös: Upeaa päättäväisyyttä ja taitoa – San Lorenzon Alexis Cuello murtautui päätyrajalta maalintekoon


Joukkueet: