Devils-vahti yllätettiin päädyssä pahanpäiväisesti – Connor McDavid teki yhden uransa helpoimmista maaleista

Connor McDavid Edmonton Oilers

Devilsin maalivahti Akira Schmid jäi nolosti nalkkiin maalin takana ja Oilers-tähti Connor McDavid herkutteli naurettavan helposti.

Edmonton Oilers nappasi täyden pistepotin kotijäällään kaatamalla New Jersey Devilsin melko selvin 4-1-lukemin. Ottelun viimeistään ratkaisseeksi käännekohdaksi muodostui Oilersin kolmannen erän alussa tekemä 3-0-maali, joka syntyi Devilsin kannalta nololla tavalla.

Maali syntyi, kun Oilers pelasi kiekkoa Devilsin päätyyn ja maalivahti Akira Schmid lähti sitä hakemaan. Schmid arvioi tilanteen väärin ja tuli Oilersin Zach Hymanin yllättämäksi. Hyman antoi Schmidille kovan paineen ja Schmid halvaantui kiekon kanssa päätyyn.

Hymanin ketjukaveri Evander Kane saapui toiselta puolelta paikalla, riisti kiekon Schmidiltä, heitti sen maalille ja seuraavaksi nähtiinkin yksi supertähti Connor McDavidin uran helpoimmista maaleista. McDavidin piti näet vain sutaista irtokiekko maalia kohti ja nostaa kädet ilmaan.

Devils kavensi nopeasti McDavidin maalin jälkeen, mutta kaulaa oli tarpeeksi, jotta Oilers kesti melko vaivatta loppuun asti.

Akira Schmid yllätetään pahasti maalin takana ja Connor McDavid iskee umpihelpon osuman:

Katso myös: Columbuksen Erik Gudbranson pimahti totaalisesti NHL:ssä – hakkasi vastustajaa brutaalisti


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,