Ak Bars Kazan julkaisi vetoomuksen – KHL-kausi lopetettava välittömästi

Ak Bars Kazan KHL / Pallomeri.net

KHL-seura Ak Bars Kazan on julkaissut nettisivuillaan vetoomuksen, jossa seura vaatii liigan johtoa reagoimaan ja jättämään kauden kesken.

KHL:n suurseuroihin lukeutuva Ak Bars Kazan on ilmaissut huolensa koronaviruspandemiasta julkaisemalla nettisivuillaan vetoomuksen liigan johdolle. Seura vaatii kauden välitöntä päättämistä.

KHL on keskeyttänyt pudotuspelit ainakin huhtikuun kymmenenteen päivään asti, mutta Ak Barsin mukaan tämä ei ole riittävä toimi, vaan kausi olisi päätettävä heti. Seuran mukaan harjoitusten jatkaminen asettaisi niin pelaajat, henkilökunnan kuin heidän perheensäkin suureen vaaraan.

Mainos alkaa:

– Meidän mielestämme kenelläkään ei ole oikeutta ottaa vastuulleen ihmisten elämää ja terveyttä, julistaa Ak Bars vetoomuksessaan.

Ak Barsin mukaan ulkomaalaiset pelaajat ja valmentajat ovat pyytäneet päästä perheidensä luokse kotimaihinsa.

– Meillä ei ole moraalista oikeutta vastata heille kieltävästi, toteaa Ak Bars vetoomuksessaan.

Ak Barsin mukaan Jokereiden ja Barys Nur-Sultanin vetäytyminen KHL:n pudotuspeleistä ja tulevien pelien mahdollinen pelaaminen ilman yleisöä romahduttaisi KHL-mestaruuden arvostuksen, joten Gagarin Cup olisi syytä jättää jakamatta.

– Mielestämme tällainen ratkaisu olisi kaikkein järkevin ja oikein, se säilyttäisi meillä maineen jääkiekkoperheenä, joka huolehtii omien jäsentensä turvallisuudesta, sanoo Ak Bars vetoomuksensa päätteeksi.

Lue myös: Englannin jalkapalloliiga jakaa seuroilleen 50 miljoonan punnan tukipaketin


Joukkueet: