Video: Ajax-puolustukselta nähtiin uskomattoman nolo oma maali

Ajax

Tiukasti Hollannin Eredivisien voitosta taisteleva Ajax haki keskiviikkona suvereenin voiton, kun se kaatoi vieraskentällä FC Emmenin numeroin 2-5.

Ihan ilman kommelluksia Ajaxin joukkue ei kuitenkaan ottelusta selvinnyt, sillä yksi Emmenin maaleista syntyi vierasjoukkueen käsittämättömän tunaroinnin seurauksena.

Homma näytti olevan täysin hallussa, kun Ajaxin pelaajat kierrättivät pallon puolustaja Nicolas Tagliaficolle. Argentiinalainen lähti jakamaan palloa alaspäin omalle veskarilleen, mutta tässä vaiheessa ajatukset eivät menneet täysin yksi yhteen.

Nimittäin Ajaxin maalivahti Andre Onana oli liikkunut maalin sivuun odottamaan palloa jalkaansa. Tagliafico ei kuitenkaan tätä ollut huomannut, vaan puolustaja syötti vanhasta muistista pallon kohti omaa maalia. Onana ei ollut laisinkaan mukana syötössä ja näin ollen pallo vieri suoraan omaan maaliin.

Mainos alkaa

Kaksikon onneksi tunarointi ei maksanut pisteitä, koska Ajax oli muuten ottelussa sen verran ylivoimainen. Vielä Mestarien liigassakin mukana oleva joukkue taistelee tiukasti Eredivisien voitosta, sillä eroa sarjakärki PSV:hen on vain kaksi pistettä.

Ajax sössi pallon koomisesti omaan maaliin

https://www.youtube.com/watch?v=qsrsff6qUeA&feature=youtu.be&t=111

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!


Joukkueet: