Video: Ajaxin pallopojalla paloi hihat – rankaisi Roma-pakkia ajanpeluusta ja heitti pallolla naamaan

Ajax-Roma pallopoika / Pallomeri.net

Eurooppa-liigan Ajax-AS Roma -ottelussa nähtiin loppuhetkillä erikoinen episodi, kun pallopoika heitti Roman pelaajaa pallolla päähän.

AS Roma nousi torstai-iltana äärimmäisen arvokkaaseen 2-1-vierasvoittoon Eurooppa-liigan puolivälierien avausosassa Ajaxia vastaan. Roman voittoa suuremman huomion ottelussa kuitenkin varasti Ajaxin pallopoika.

Ottelun lopussa Roma-pakki Riccardo Calafiori lönkötteli kaikessa rauhassa hakemaan sivurajan ylittänyttä palloa, mutta aikaa kuluttaakseen Calafiori ohitti tahallaan ensimmäisen tarjolla olleen pallon ja lähti hakemaan seuraavaa kauempaa pallopojan luota.

Mainos alkaa

Pallopoika ei sietänyt Calafiorin ilmeistä ajanpeluuta ja poltti hihansa totaalisesti. Pallopoika otti jaloistaan pallon ja linkaisi sen kelpo voimalla suoraan Calafioria naamaan.

Calafiori kävi tästä luonnollisesti kuumana, mutta pallopoika vain levitteli muina miehinä käsiään. Erotuomari päätti myös nähneensä tarpeeksi ja huipensi episodin antamalla Calafiorille varoituksen epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Ajaxin pallopoika suuttuu Roma-pakki Riccardo Calafiorin ajanpeluusta ja heittää tätä pallolla päin taulua:

Katso myös: Video: Granada-Man United pelattiin tyhjille katsomoille – alaston viuhahtaja juoksi silti kentälle


Joukkueet: ,