Video: Ajax-junnu tunaroi rankkarin koomisesti – tykitti pallon kirjaimellisesti ulos stadionilta

Ajax-junnun rankkari / Pallomeri.net

Ajax-junnu Brian Brobbey mokasi rankkarin häkellyttävällä tavalla pelatessaan seuran kakkosjoukkueen paidassa Almere Cityä vastaan.

Vuodet vierivät ja peli muuttuu koko ajan, mutta tietyt perusasiat pitävät pintansa, kuten se, ettei rankkaria kannata ampua vain raa’alla voimalla. Tästä sai muistuksen Ajaxin lupaava juniorihyökkääjä Brian Brobbey.

Brobbey pelasi Ajaxin kakkosjoukkueen riveissä vappuaattona Hollanin toiseksi korkeimman sarjatason Eerste Divisionia vierasottelussa Almere Cityä vastaan, kun hänelle tarjoutui paikka iskeä kauden kymmenes maali pilkulta.

Mainos alkaa

Brobbey asettui ampumaan 39. minuutilla tuomittua rankkaria ja latasi sydämensä kyllyydestä. Edessä oli kuitenkin häkellyttävä epäonnistuminen, sillä pallo lensi oikean yläkulman yli ja samantien ulos koko stadionilta.

Brobbeyn puolustukseksi sanottakoon, että Almere Cityn kotistadion ei kuulu maan prameimpien saati korkeimpien joukkoon, mutta se ei toki muuta epäonnistumisen kirvelevyyttä, eikä oleellisesti vähennä sen koomisuutta.

Ajax nöyrtyi maalein 1-0 ja Brobbey vaihdettiin pois ensimmäisen puoliajan jälkeen.

Ajax-junnu Brian Brobbey ampuu rankkarin suoraan ulos stadionilta:

Katso myös: Video: Villarreal-pelaaja sai punaisen ollessaan paareilla – loukkaantui itse tyhmästä taklauksestaan


Joukkueet: