Video: AIK-pelaaja hiekoitti Elfsborgin lisäajan vastaiskun täysin hävyttömästi – heitti toisen pallon peliin

Sebastian Larsson AIK / Pallomeri.net

AIK:n Sebastian Larsson teki sunnuntaina tempun, joka taatusti jakaa mielipiteitä, kun hän pilasi Elfsborgin lisäajan vastaiskun.

AIK:n Sebastian Larsson on kaikesta päätellen pelaaja, joka on valmis tekemään mitä tahansa välttääkseen tappion.

On kokonaan toinen keskustelu, että pitäisikö sääntöjen sallia se, että hän selvisi tempustaan vain varoituksella, mutta hänen lisäajan temppunsa sikamaisuutta saati nerokkuutta ei voi kiistää.

AIK pelasi vieraissa Elfsborgia vastaan ja ottelu oli kolmannella lisäminuutillaan lukemissa 2-2, kun vieraille tuomittiin kulmapotku, jota Larsson meni antamaan.

Mainos alkaa

Hänen joukkuetoverinsa pusku meni pahasti maalista ohi ja pallo tuli takaisin kohti kulmalipun tuntumassa ollutta Larssonia. Samalla Elfsborg yritti käynnistää nopealla maalipotkulla vastaiskua.

Elfsborg saikin hyökkäkysen nopeasti liikkeelle, mutta Larssonilla oli kikka takataskussaan. Hän heitti päätyrajalta napanneensa pallon kentälle, syötti sen joukkuetoverilleen, joka puolestaan potkaisi sen toista palloa kuljettaneen Elfsborgin pelaajan edestä sivurajan yli.

Peli vihellettiin poikki ja erotuomari sai tiedon tapahtumien kuluista ja antoi tosiaan Larssoniille varoituksen. Aika näyttää poikiiko temppu lisäsanktioita, mutta ainakin tästä ottelusta hän pelasti joukkueelleen pisteen, sillä ottelu myös päättyi maalein 2-2.

Larsson toki sai tempustaan ainakin yhden ottelun pelikiellon, sillä hänen korttitilinsä täyttyi varoituksen myötä.

AIK:n Sebastian Larsson pilaa Elfsborgin vastaiskun heittämällä toisen pallon peliin:

Katso myös: Video: Ensimmäinen kerta ikinä? – Iranin liigassa tehtiin hyväksytty maali suoraan volttirajaheitosta


Joukkueet: