Video: AHL-veskarilta halpamainen temppu – kampitti vastustajan ja filmasi joukkueelleen jäähyn

AHL

AHL-seura Iowa Wildin maalivahti Andrew Hammond teki melkoisen jekun vastustajalle, kun mies hankki omalla rikkeellään jäähyn.

Milwaukee Admirals ja Iowa Wild kohtasivat viime yönä pudotuspelisarjan kolmannessa ottelussa ja kotijoukkue oli käytännössä pakkovoiton edessä, sillä Iowa oli vienyt nimiinsä kaksi ensimmäistä kamppailua.

Milwaukee saikin otteluun hyvä startin, sillä se johti päätöserään lähdettäessä numeroin 2-0. Iowa nousi kuitenkin peliin mukaan melko halpamaisella tavalla, sillä vierailijoiden maalivahti Andrew Hammond ihan rehellisesti filmasi joukkueelleen ylivoiman.

Mainos alkaa:

Nimittäin Iowa-veskari kampitti vastustajan, jotta pääsi myös itse kaatumaan jään pintaan. Tuomaristo katsoi Milwaukeen Phil Di Giuseppen kaataneen Hammondin ja hyökkääjä passitettiin boksiin maalivahdin estämisestä.

Tämä ylivoima tuotti tulosta, kun Kyle Rau nosti kavennusmaalillaan Iowan mukaan peliin. Kiri tyssäsi kuitenkin hetkeä myöhemmin, kun Milwaukee karkasi jälleen 3-1-johtoon. Nämä jäivät myös lopulta kamppailun loppunumeroiksi.

AHL:ssä nähtiin härski temppu

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: