Video: Torikokous eskaloitui AHL:ssä – maalivahdit ottivat yhteen ja lensivät suihkuun

Video: Torikokous eskaloitui AHL:ssä – maalivahdit ottivat yhteen ja lensivät suihkuun

Milwaukeen ja Rockfordin välisessä AHL-ottelussa oli kova fyysinen jännite, joka purkautui, kun ykkösmaalivahdit tappelivat keskenään ja lensivät ulos.

Lauantaiyön AHL-kierroksella käytiin Milwaukee Admiralsin ja Rockford Ice Hogsin välinen kamppailu, joka oli fyysiseltä puolelta juurikin sitä. Kovia kaksinkamppailuja ja tönimisiä nähtiin läpi illan, mutta kolmannessa erässä ottelussa kytenyt jännite purkautui kunnolla.

Hieman ennen erän puoltaväliä alkoivat tunteet kuumentua ja vaihtoaitioiden lähistöllä puhkesi torikokous. Se kuitenkin jäi nopeasti varsin vähälle huomiolle, kun koko halli käänsi katseensa keskiympyrään, jonne olivat luistelleet molemmat maalivahdit.

Veskarit riisuivat maskinsa, pudottivat hanskansa ja pistivät myllyttäen. Kotvan väännettyään maalivahdit kaatuivat jään pintaan. Rockfordin Matt Tomkins otti siis painvoiton Milwaukee-kollega Troy Grosenickista.

Molemmille tuomittiin tappelusta ulosajot ja läjä muita rangaistuksia. Itse ottelussa kotijoukkue Milwaukee oli rautaa ja otti voiton selvin 7-2-lukemin.

Maalivahdit lähtivät nyrkkihippasille AHL:ssä:

Katso myös: Video: 84-vuotias rouva upotti mahdottoman putin – kuittasi itselleen upouuden Nissanin

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut