Katsojat viskoivat valtavan määrän pehmoleluja kentälle – AHL-ottelu keskeytettiin etuajassa

Hershey Bears Teddy bear toss AHL

Hershey Bearsin ja Bridgeport Islandersin välinen AHL-ottelu keskeytettiin etuajassa, koska katsojat täyttivät kentän pehmoleluilla.

Hershey Bearsin ja Bridgeport Islandersin välinen AHL-ottelu päättyi vierasjoukkueen 2-0-voittoon, mutta otteluun liittyy sellainen erikoisuus, että ottelu päättyi etuajassa.

Hersheyssä vietettiin niin sanottua Teddy Bear Toss -iltaa, jolloin katsojat saivat ottaa mukaansa katsomoon pehmoleluja, jotka yleisö saisi heittää kentälle kotijoukkueen avausmaalin jälkeen. Sen jälkeen lelut kerättäisiin kentältä ja toimitettaisiin hyväntekeväisyyteen.

Mainos alkaa:

Bears-faneilla ei selvästi ollut pienintäkään aikomusta viedä leluja takaisin kotiin, joten he ottivat oikeuden omiin käsiinsä, kun peliä oli jäljellä enää 5,4 sekuntia, eikä Bears ollut onnistunut maalinteossa. Pelaajien valmistautuessa aloitukseen alkoi pehmoleluja lentää kentälle alati voimistuvana virtana.

Hetkeä myöhemmin oli selvää, että Bears-fanit olivat tyhjentäneet kaikki lähiseudun lelukaupat matkalla hallille, sillä leluja lensi jäälle aivan järjetön määrä. Ottelun tuomaristo totesikin hetken päästä, että viimeiset sekunnit jäävät pelaamatta.

Kentällä oli pehmoleluja niin mielettömästi, että muun muassa Bearsin Dylan McIlrath ja Mason Morelli päättivät ottaa ilon irti tilanteesta ja hypätä korkeassa kaaressa yhteen pehmolelukasaan.

Bearsin mukaan leluja tuli jäälle useita tuhansia ja ne tullaan jakamaan eteenpäin peräti 35 eri hyväntekeväisyysjärjestön kautta.

AHL-ottelu Hershey Bearsin ja Bridgeport Islandersin välillä keskeytyy etuajassa, kun katsojat käynnistävät Teddy Bear Tossin:

Kentälle kiskottiin aivan valtava määrä erikokoisia pehmoleluja:

Bearsin Dylan McIlrath ja Mason Morelli ottivat tilanteesta ilon irti:

Katso myös: Ceske Budejovicen fani voitti auton – kiskaisi kiekon kaukalon toisesta päästä todella pieneen aukkoon


Joukkueet: