Räikeä ottelumanipulaatio Intiassa – Ahbab FC teki ottelun lopulla kaksi härskiä omaa maalia, seura hyllytettiin

Ahbab FC

Delhi Premier Leaguen ottelussa nähty räikeä ottelumanipulaatio johti siihen, että Ahbab FC:n toiminta keskeytettiin alueliiton toimesta.

Intian jalkapallon viidennellä sarjatasolla pelaavan Ahbab FC:n toiminta on hyllytetty toistaiseksi Delhin alueen jalkapalloliiton toimesta. Syynä tähän ovat epäilyt räikeästi ottelumanipulaatiosta.

Ottelussa nähty toiminta ei toki jätä epäilykselle hirveästi sijaa. Ahbabin ja Rangers SC:n ottelu oli loppuminuuteilla kotijoukkueelle jo 4-0, kun kentällä alkoi tapahtua härskejä asioita.

Ensin 87. minuutilla Ahbabin alakerta syötteli palloa todella heikosti omalla rangaistusalueellaan ikään kuin yrittäen vaivihkaa lahjoittaa vastustajalle maalin, mutta prässääjät eivät päässeet syöttöihin siltikään kiinni. Näinpä yksi Ahbabin puolustajista otti homman haltuun ja “syötti” omalle maalivahdilleen ampumalla pallon melko voimakkaasti maalin ylähyllylle.

89. minuutilla nähty toinen oma maali oli edes hieman hienovaraisempi. Siinä Ahbabin puolustajat kierrättivät palloa keskenään, kunnes eräs puolustaja teki oman maalin antamalla “vahingossa” surkean syötön, joka pomppi omaan maaliin, kun veskari oli kaukana maalita.

Delhin liitto sai videot nähtäväkseen, kun klipit alkoivat levitä somessa ja liitto otti asian erittäin vakavasti. Liitto käynnisti välittömästi tutkinnan ja sulki Ahbabin ulos kaikista kilpailuista tutkinnan ajaksi.

Ahbab FC tekee kaksi todella räikeää omaa maalia ottelun loppuhetkillä:

Katso myös: Legenda säväytti Turkin tv:ssä – 43-vuotias Ronaldinho tempaisi huikean saksipotkun