Kuva: Marc-Andre Fleuryn agentti hämmentää täysillä – heitti Vegas-valmentajan bussin alle Twitter-päivityksellään

Marc-Andre Fleury Vegas Golden Knights agentti / Pallomeri.net

Vegas-vahti Marc-Andre Fleuryn agentti Allan Walsh on puolustanut asiakastaan hyvin kyseenalaisella Twitter-päivityksellä.

Vegas Golden Knightsia edustavan maalivahti Marc-Andre Fleuryn agentti Allan Walsh pisti hämmennysvaihteen silmään. Walsh julkaisi Twitterissä muokatun kuvan, jossa Fleuryn selkään on isketty miekka.

Walsh, joka on hankkinut itselleen maineen hyvin kyseenalaisilla tempauksillaan, ei kirjoittanut kuvan yhteyteen mitään, mutta miekassa lukee DeBoer. Tämä on tietenkin viittaus Vegasin päävalmentajaan Peter DeBoeriin, jonka alaisuudessa Fluery on pudonnut penkille.

Mainos alkaa

Sportsnet-toimittaja Elliotte Friedman kertoo, että Golden Knights ja Fleury ovat pitäneet palaverin kuvan julkaisun jälkeen. Kumpikaan osapuoli ei ole julkaissut minkäänlaista tiedotetta asiaan liittyen, mutta Friedmanin lähteiden mukaan kuva ei aiheuta ongelmia seurassa.

Fleury on aloittanut näissä pudotuspeleissä vain kaksi ottelua. DeBoer on nostanut ykkösvahdiksi Robin Lehnerin, joka saapui kesken kauden Chicagosta.

Agentti Allan Walsh ”puolusti” asiakastaan Marc-Andre Fleurya dramaattiseen tyyliinsä:

Tsekkaa myös: NHL Playoffs 2020: Näin pudotuspelit pelataan – kaavio ja otteluohjelma


Pelaajat:
Joukkueet: