Hurja skandaali Kreikassa – AEK:n valmentaja Matias Almeyda kuristi vastustajan toimihenkilöä kaksin käsin

Matias Almeyda AEK

Kreikan jalkapalloliigassa nähtiin ikävä välikohtaus, kun AEK:n valmentaja Matias Almeyda menetti hermonsa ja kuristi vastustajaa.

Kreikan jalkapalloliigan kärkikamppailu PAOK:n ja AEK:n välillä äityi pelin päätyttyä kuumaksi ja sivurajalla nähtiin skandaalimainen rähinä. Ottelu oli liigamestaruuden kannalta todella tärkeä, sillä AEK olisi voitolla varmistanut mestaruuden.

AEK johti vielä 15 minuuttia ennen loppua, mutta kotijoukkue PAOK käänsi kamppailun ja tuli ensin rinnalle sekä vielä ohi, kun Baba Rahman laukoi 90. minuutilla ottelun voittomaalin.

Mainos alkaa:

Loppuratkaisu oli AEK:n päävalmentaja Matias Almeydalle liikaa ja hän kävi käsiksi PAOK:n toimihenkilöön. Otteet menivät rajuiksi, sillä Almeyda otti kahden käden kuristusotteen vastustajasta ja irrotti vasta, kun useampi henkilö teki väliintulon.

Almeyda oli jälkikäteen pahoillaan.

– Pyydän anteeksi kyseessä olleelta henkilöltä. Sain muutaman osuman ennen kuin tämä tapahtui. Jos joku lämmittää minua, minä isken takaisin, Almeyda sanoi Sport24:lle.

Almeyda vihjaili anteeksipyyntönsä yhteydessä myös vastustajan toimista.

– Ylitin rajan ja otan täyden vastuun käytöksestäni. Mutta jos katsotte tilannetta vähän laajemmin, näette, että tapahtuu paljon muitakin merkittäviä asioita, Almeyda kommentoi.

AEK:n päävalmentaja Matias Almeyda kuristi vastustajan toimihenkilöä:

Katso myös: Uskomaton volley Chilen liigassa – Luciano Cabral tälläsi pallon akrobaattisesti ylänurkkaan


Joukkueet: