Kannattaja puukotettiin kuoliaaksi – AEK:n ja Dinamo Zagrebin ottelu siirrettiin

Dinamo Zagrebin fanit

AEK Ateenan ja Dinamo Zagrebin välinen ottelu siirrettiin, kun joukkueiden fanit tappelivat keskenään vakavin seurauksin.

AEK Ateenan oli tarkoitus isännöidä Dinamo Zagrebia Mestareiden liigan kolmannen karsintakierroksen ottelussa Ateenassa tiistaina 8. elokuuta. Ottelu on kuitenkin päädytty siirtämään sen jälkeen, kun joukkueiden kannattajat tappelivat keskenään ottelua edeltävänä iltana.

Zagrebin harjoitukset olivat juuri päättyneet, kun joukkueiden kannattajat alkoivat rähinöimään stadionin edustalla. Fanit heittelivät Ateenan poliisin mukaan toisiaan kivillä ja itsetehdyillä räjähteillä. Osalla oli mukanaan myös erilaisia lyömäaseita.

Tappelun vakavimpana seurauksena 29-vuotias AEK-fani menehtyi vammoihinsa sen jälkeen, kun häntä oli puukotettu. Lisäksi kahdeksan ihmistä on toimitettu tappelun seurauksena sairaalaan, ja peräti 98 ihmistä on pidätetty.

Otteluparin alkuperäisestä toisesta osaottelusta Zagrebissa tulee nyt ensimmäinen osaottelu, ja toinen osaottelu tullaan pelaamaan sen jälkeen Ateenassa.

AEK:n ja Dinamo Zagrebin fanit tappelevat ennen Mestareiden liigan karsintaottelua:

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso myös: Nyrkkitappelu MLB-ottelussa – Jose Ramirez löi Tim Andersonin selälleen


Joukkueet: ,