Adventtikalenteri – luukku 1: Veikkaa avausmaalin syntyaika & voita 200€ pelirahaa!

Adventtikalenteri-pelirahakisa-28-11

Sunnuntaina pelataan Prime Time NHL-kiekkoa, kun Carolina Hurricanes isännöi kello 20:00 alkaen Washington Capitalsia!

Järjestämme jokaisena adventtisunnuntaina kisan – ja kaikissa skaboissa palkinto on huippuluokkaa. Ensimmäisessä kisassa veikataan Carolinan ja Washingtonin välisen ottelun avausmaalin syntyaikaa. Lähimmäksi veikanneelle lähtee 200 euroa pelirahaa Coolbetille.

Washington Capitals – Carolina Hurricanes | Jätä avausmaaliveikkaus tähän:

Muistathan lukea kupongin alta tarkemmat säännöt & ehdot. Onnea skabaan!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Osallistumalla kisaan annat Pallomeri.netille oikeuden ottaa sinuun sähköpostitse yhteyttä voiton osuessa kohdalle. Emme käytä sähköpostiosoitteita minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin, eikä niitä koskaan luovuteta kolmansille osapuolille. Osallistumalla kilpailuun annat Pallomeri.netille myös oikeuden tarkistaa peliehdon täyttymisen.

Avausmaalikisan säännöt & ehdot:

1. Veikkaa alla olevaa lomaketta käyttäen Carolina Hurricanes – Washington Capitals -ottelun avausmaalin syntyaika. Veikkausaika päättyy sunnuntaina 28.11. klo 20:00.

Esimerkkiveikkaus: 09:13, tai vaikkapa 23:41.

2. Voittaja on se, joka veikkaa oikein, tai lähimmäksi. Jos yhtä lähelle osuneita – tai täysin oikeita – veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken. Mikäli ottelu päättyy varsinaisen peliajan jälkeen 0-0, palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

3. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen 200 euroa pelirahaa Coolbetille.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. Pallomeri.net pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

6. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

7HUOM! Osallistumisen ehtona on, että olet asettanut Coolbetilla tänä viikonloppuna (26.11. –>) minkä tahansa vedon, millä tahansa panoksella – kuitenkin ennen kuin Washington-Carolina alkaa.

Jos et vielä omista Coolbetin pelitiliä, sen saat nopeasti auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta. Muista myös, että uutena asiakkaana saat 10 euron talletuksella peräti 50 euroa betsirahaa.