Adventtikalenteri – luukku 3: Lähimmäksi veikanneelle 250€ lahjakortti Verkkokauppa.comiin

adventtikalenteri luukku 3 kisa

La Ligassa pelataan sunnuntaina Madridin derby, jossa Real Madrid isännöi Atlético Madridia. Ottelu käynnistyy kello 22:00.

Järjestämme jokaisena adventtisunnuntaina kisan – ja kaikissa skaboissa palkinto on huippuluokkaa. Tällä kertaa veikkauksen kohteena on, missä ajassa syntyy Real Madridin ja Atlético Madridin välisen matsin avausmaali.

Voittajalle lähtee 250 euron lahjakortti Verkkokauppa.comiin.

Lue myös: Adventtikisan voittaja on selvillä – lähin veikkaus osui 4 sekunnin päähän

Real Madrid – Atlético Madrid | Jätä avausmaaliveikkaus tähän:

Muistathan lukea kupongin alta tarkemmat säännöt & ehdot. Onnea skabaan!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Osallistumalla kisaan annat Pallomeri.netille oikeuden ottaa sinuun sähköpostitse yhteyttä voiton osuessa kohdalle. Emme käytä sähköpostiosoitteita minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin, eikä niitä koskaan luovuteta kolmansille osapuolille. Osallistumalla kilpailuun annat Pallomeri.netille myös oikeuden tarkistaa peliehdon täyttymisen.

Avausmaalikisan säännöt & ehdot:

1. Veikkaa yllä olevaa lomaketta käyttäen Real Madrid – Atlético Madrid -ottelun avausmaalin syntyaika. Veikkausaika päättyy sunnuntaina 12.12. klo 22:00.

Esimerkkiveikkaus: 24:11, tai vaikkapa 63:52.

2. Voittaja on se, joka veikkaa oikein, tai lähimmäksi. Jos yhtä lähelle osuneita – tai täysin oikeita – veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken. Mikäli ottelu päättyy 0-0, palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

3. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen 250 euron lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. Pallomeri.net pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

6. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

7HUOM! Osallistumisen ehtona on, että olet asettanut Coolbetilla tiistain (7.12.) jälkeen minkä tahansa vedon vähintään 5€ panoksella – kuitenkin ennen kuin Real Madrid – Atlético Madrid alkaa.

Jos et vielä omista Coolbetin pelitiliä, sen saat nopeasti auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta. Muista myös, että uutena asiakkaana saat 10 euron talletuksella peräti 50 euroa betsirahaa.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!