Klassikkovideo: Adrian Solano Lahden MM-kisoissa 2017 – tosielämän Kummelit-viihdettä

Adrian Solano Lahti 2017 - Pallomeri.net

Vuonna 2017 järjestetyt Lahden MM-kisat tarjosivat hiihtoyleisölle hieman “erilaisempaa” viihdettä, kun venezuelalainen Adrian Solano pääsi irti ladulla.

Mies oli saapunut mukaan kisaamaan urheilun monitoimimies Aleksi Valavuoren järjestämän keräyksen mahdollistamana. Tempaus keräsi rutkasti positiivista palautetta – mutta myös negatiivissävytteistä naureskelua.

Tämä johtui lähinnä siitä faktasta, että MM-kisoihin hiihtämään saapunut Solano ei osannut hiihtää.

Mainos alkaa:

Venezuelalainen osallistui ensin 10 kilometrin karsintoihin ja myöhemmin myös sprintin karsintoihin. Miehen taaperrus ladulla oli sen verran koomista, ettei yhtymäkohtia Kummelista tuttuun urheilijaan, Timo Silakkaan, voinut olla löytämättä.

Intohan Silakalla korvasi taidon – ja näin kävi myös Solanon tapauksessa Lahden MM-kisoissa vuonna 2017. Kympin karsinnassa hän keskeytti puolimatkassa ja sprinttikarsinnassa mies jäi viimeistä edelliselle yli 5 minuuttia.

Tämän vuoden MM-kisat alkavat keskiviikkona Seefeldissä juuri yllä mainituilla 10 kilometrin karsinnoilla. Naisten ohjelmassa puolestaan on 5 kilometrin karsinnat. Kisojen koko ohjelman löydät sivuiltamme:

Hiihdon MM-kisat 2019 – ohjelma ja aikataulut

Tsekkaa myös: Tässä tulee Villi Kortin virallinen MM-hiihtobiisi ”Pöljä päivä”

Adrian Solano Lahden MM-kisoissa 2017:

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/EurosportFI/videos/1850246858557556/” width=”600″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Eurosportin FB-sivulla.

Tsekkaa myös:


Pelaajat: