Leverkusenin maaginen putki katkesi Eurooppa-liigan finaalissa – Atalantan Ademola Lookman takoi hatullisen

Ademola Lookman Atalanta

Atalanta katkaisi Leverkusenin tappiottomien pelien sarjan Eurooppa-liigan finaalissa, kun Ademola Lookman ampui hattutempun.

Bayer Leverkusenin haaveet täysin tappiottomasta kaudesta ja triplamestaruudesta murenivat keskiviikkoiltana, kun italialainen Atalanta oli reilusti parempi ja vei pelin selvästi maalein 3-0. Leverkusen ehti pelata 51 perättäistä ottelua ilman tappiota ennen kuin maaginen putki katkesi.

Atalanta voitti näin ensimmäisen pokaalinsa ikinä. Ottelun kiistattoman sankarin viitta kuului ehdottomasti Atalantan Ademola Lookmanin harteille. Lookman näet teki ottelun kaikki maalit iskemällä vaatimattomasti hattutempun.

Mainos alkaa:

Ensimmäisen osumansa Lookman tuikkasi komeasti sisään 12. minuutilla, kun hän pääsi iskemään vähän karanneeseen syöttöön. Toinen osuma syntyi 26. minuutilla, kun Lookman ampui tulisen kudin takanurkkaan rangaistusalueen rajan tuntumasta. Hattutemppu täyttyi 75. minuutin päätöshetkillä, kun Lookman latasi aivan hervottoman kanuunan yläpesään rangaistusalueelta.

Atalantalla arki koittaa vielä kahden Serie A -kierroksen verran ja Leverkusenilla on edessä vielä Saksan cupin finaali Kaiserslauternia vastaan, jonka jälkeen Saksan EM-joukkue kutsuu useamman pelaajan vahvuuteensa.

Atalantan Ademola Lookman upotti Leverkusenin Eurooppa-liigan finaalissa viimeistelemällä hattutempun:

Katso myös: “Orin kuopaisu!” – KuPS:n Joslyn Luyeye-Lutumba neppasi upean maalin VPS:n verkkoon


Pelaajat:
Joukkueet: