Slovakian Adam Sykora ajettiin ulos rumasta polvitaklauksesta – ottavana osapuolena Joakim Kemell

Adam Sykora Slovakia U20

Slovakian Adam Sykora lensi ulos ottelussa Nuoria Leijonia vastaan, kun hän taklasi todella rumasti polvellaan Joakim Kemelliä.

Nuoret Leijonat pieksi Slovakian U20 MM-kisojen alkulohkon ottelussa maalein 9-3, eikä ilta ollut Slovakialle muutenkaan järin positiivinen, sillä yksi joukkueen nuorista lupauksista, Adam Sykora, hölmöili itsensä ulos pelistä jo avauserässä.

Kyseessä oli tilanne, jossa Suomen Joakim Kemell kuljetti kiekkoa siniviivan tuntumassa ja Sykora tuli taklaamaan häntä. Sykora ajoitti taklauksensa kuitenkin surkeasti ja vaistomaisesti kurotti polvellaan kohti Kemelliä.

Pelaajien polvet kopsahtivat lujaa yhteen ja kalabaliikki oli valmis. Kemell ei onneksi loukkaantunut tilanteessa, sillä hän ehti nostamaan jalkansa jäästä juuri ennen kuin kolahti. Se saattoi hyvinkin pelastaa Kemellin vakavalta vammalta.

Ottelun tuomaristo tarkisti tilanteen videolta ja tekonsa typeryyden tajunnut Sykora tuskaili jäähypenkillä odottaen lopullista tuomiota. Sen verran holtiton Sykoran teko oli, että tuomaristo päätti ajaa hänet ansaitusti ulos.

Slovakian Adam Sykora ajettiin ulos hänen taklattuaan polvellaan Joakim Kemelliä:

Katso myös: Nuoret Leijonat pieksi Slovakian kunnolla – Aatu Räty maalasi aivan fantastisella laukauksella


Pelaajat:
Joukkueet: ,