Video: Huikeita pelastuksia – Rangers-pakki Adam Fox suojeli tyhjää maalia ja toimi upeasti veskarin sijaisena

Adam Fox New York Rangers / Pallomeri.net

New York Rangersin puolustaja Adam Fox toimi stunttiveskarina, kun Rangers pelasi ilman maalivahtia ja otti aivan huikeita torjuntoja.

Philadelphia Flyers voitti jännittävässä ottelussa New York Rangersin maalein 2-1. Vaikka niukka tappio varmasti sapettaakin Rangers-leirissä, niin ainakin puolustaja Adam Fox voitaneen varsin huoletta laskea onnistujaksi tuloksesta huolimatta.

Fox nimittäin laittoi ottelun loppuhetkillä itsensä huikealla tavalla likoon antaakseen joukkueelleen vielä mahdollisuuden taistella ottelun voitosta. Varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla kiekko pelattiin Rangers-päätyyn heidän maalinsa ollessa tyhjänä ja Fox säntäsi alimpana miehenä irtokiekon perään.

Hän ei onnistunut voittamaan päätykiekkoa, vaan hävisi kamppailun Flyersin Claude Girouxlle, joka syötti kiekon maalin eteen nousseelle Travis Konecnylle. Foxilla ei ollut kuitenkaan pienintäkään aikomusta päästää kiekkoa sisään hänen vahtivuorollaan, joten Fox säntäsi suojaamaan tyhjää maalia ja otti komean jalkatorjunnan Konecnyn laukauksesta.

Fox suti torjunnan jälkeen kiekon kauemmas ja luuli tilanteen olevan sillä selvä. Kiekko päätyi kuitenkin Flyersin Scott Laughtonille, joka yritti lingota kiekkoa tyhjään uuniin. Fox huomasi tämän ajoissa ja otti ilmasta aivan uskomattoman mailatorjunnan.

Jatkotilanteesta Konecny pääsi yrittämään uudestaan, mutta pää edellä perään sukeltanut Fox onnistui ainakin häiritsemään kutia, jos ei jopa torjumaankin kutia. Tämä ei videotallenteelta käynyt täysin selväksi, mutta kiekko pysyi kuitenkin pois Rangersin maalista.

Lopulta aikaa oli enää liian vähän jäljellä ja Flyers piti pintansa, mutta Fox ansaitsee taistelustaan siitä huolimatta tunnustuksen.

New York Rangersin Adam Fox toimii vallan pätevästi veskarin sijaisena ja suojelee tyhjää maalia:

https://twitter.com/HeresYourReplay/status/1375893589629280257

Katso myös: Video: Aivan mieletön tarjoilu – Connor McDavid heitti käsittämättömän no-look -syötön


Joukkueet: