Hämmentävä pomppumaali – AC Oulun Ashley Coffey puski pallon tolpan ja maalivahdin kautta sisään

AC Oulu (Ashley Coffey)

Veikkausliigassa nähtiin varsin onnekas osuma, kun AC Oulun Ashley Coffey teki maalin tolpan ja Inter-maalivahdin kautta.

Inter ja AC Oulu iskivät yhteen Veikkausliigan perjantain kierroksella ja ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen tasapeliin maalein 3-3. Useammassakin maalissa oli erikoisempia piirteitä, mutta ACO:n 2-2-tasoitus oli illan ehdottomasti hämmentävin maali.

Maali merkittiin Interin maalivahdin Eero Vuorjoen omaksi maaliksi, mutta maalin arkkitehdin titteli täytyy antaa ACO:n Ashley Coffeylle. Maali syntyi ACO:n 69. minuutilla nähdystä hyökkäyksestä, jossa pallo keskitettiin Interin rangaistusalueelle.

Mainos alkaa:

Coffey nousi korkeimmalle, mutta ei saanut puskullaan aivan sataprosenttista osumaa palloon. Näin pallo osui tolppaan, mutta tällä kertaa pusku epäonnistui parhaalla mahdollisella tavalla. Pallo näet kajahti tolppaan ja siitä suoraan Vuorjoen jalkaan, josta pallo kimposi todella onnekkaasti maaliin. Vuorjoki näytti ymmärrettävästi sättivän itseään tilanteen jälkeen, vaikka kimmoke toki ilkeä olikin.

AC Oulun Ashley Coffey puskee todella onnekkaan maalin ottelussa Interiä vastaan:

Katso myös: Täysin järjetön tapaus Saudi-Arabian Supercupissa – katsoja löi Al-Ittihadin pelaajaa ruoskalla


Joukkueet: ,