Video: Raju tyrmäys ACA:ssa – jäätävä koukku vastapalloon

ACA MMA / Pallomeri.net

Vapaaotteluproomotio ACA:n otteluillassa nähtiin tyly tyrmäys, kun Askhab Zulaev latasi vastustajansa unten mailla rajulla iskulla.

Venäläisen vapaaotteluproomotio ACA:n viimeisimmässä otteluillassa, eli ACA 110:ssä, nähtiin erittäin kipakka höyhensarjan ottelu, jossa kohtasivat tappiottomat ottelijat Zhorabek Tesheboev ja Askhab Zulaev.

Molempien rekordi ennen ottelua oli 7-0 ja ensimmäisen tappion tahran saajaa etsittiin aina viimeisen erän alkuun saakka.

Silloin Tesheboev lähti yrittämään kohtalokkaaksi osoittaunutta polvi-iskua, sillä Zulaev odotti tyynesti oikeaa hetkeä ja Tesheboevin lähdettyä hyppäämään, niittasi Zulaev häneltä tolkun pois jäätävällä oikealla koukulla, joka läsähti todella tylysti Tesheboevin naamatauluun.

Mainos alkaa

Oli välittömästi selvää, että ottelu oli sitä myöten selvä. Tesheboev oli aivan muissa maailmoissa, joten tuomari tuli väliin ja julisti Zulaevin voittajaksi.

Höyhensarjan ottelu ACA:ssa päättyy iskuun, joka ei todella ole höyhenenkeveä:

Katso myös: Video: UFC-legenda ei antanut armoa – Alistair Overeem viimeisteli vastustajansa brutaaleilla kyynärpääiskuilla