ACA:n promoottori Mairbek Khasiev repäisi – asteli häkkiin ja diskasi ottelijat matsin tylsyyden vuoksi

Mairbek Khasiev ACA

Vapaaottelupromootio ACA:n pääjehu Mairbek Khasiev otti hieman roolia ja diskasi ottelijat, joiden matsia hän piti liian tylsänä.

Vapaaotteluorganisaatio ACA:n perustaja ja promoottori Mairbek Khasiev otti melkoista roolia promootionsa taannoisessa otteluillassa, kun hän asteli häkkiin kesken ottelun ja diskasi Ali Bagovin sekä Rashid Magomedovin, koska piti heidän otteluaan aivan liian tylsänä. Myöhemmin Khasiev myös vannoi, etteivät ottelijat tule saamaan palkkaa iltapuhteestaan.

Kyseessä oli promootion järjestämän turnauksen puolivälieräottelu, jossa Bagov ja Magomedov välttelivät toisiaan neljän erän ajan ja ennen viidettä erää oli Khasiev nähnyt tarpeeksi.

Jälkikäteen Khasiev sanoi ottelun olleen hänen mielestään sataprosenttisesti sovittu ottelijoiden kesken ja tässä yhteydessä lupasi olla maksamatta ottelusta palkkioita.

– Ihmiset tulivat katsomaan hyvää ottelua, me maksoimme siitä vakavat kustannukset ja nyt meitä itse asiassa vielä huijattiin. Nämä ovat heidän ongelmiaan. Me emme pidä kiinni yhdestäkään ottelijasta. Ovemme ovat auki molempiin suuntiin, Khasiev totesi medialle.

Khasiev sanoi myös kantavansa vastuun tapauksesta, joka on, jollei ainutlaatuinen lajin historiassa, niin vähintään erittäin harvinaislaatuinen.

– Minä teen 99% päätöksistä, koska olen vastuussa. Vaikka päätös olisikin väärä, niin en väitä sitä jonkun muun syyksi. Minä olen kantanut vastuuta ja aion tehdä niin jatkossakin, Khasiev sanoi.

ACA:n promoottori Mairbek Khasiev astelee häkkiin ja diskaa ottelijat, koska matsi oli hänen mielestään liian tylsä:

Katso myös: Uransa päättänyt NHL-tähti Bobby Ryan synkissä vesissä – yritti varastaa tavaraa umpihumalassa lentokentältä, poliisit veivät putkaan