Uskomaton tapahtumasarja Suomen Cupissa – AC Oulu pupelsi JäPS:n jatkoon käsittämättömällä tavalla

AC Oulu

Suomen Cupin neljännesvälierissä nähtiin hämmästyttävä loppuratkaisu, kun AC Oulu tunaroi itsensä ulos turnauksesta omalla maalilla.

Veikkausliigaseura AC Oulu tippui Suomen Cupista neljännesvälierävaiheessa hävittyään Ykkösen Järvenpään Palloseuralle maalein 2-1. Tuloksessa itsessään ei sinänsä ole mitään ihmeellistä, mutta tapa, jolla voittomaali syntyi, saattaa nakertaa ACO:n puolustusta vielä pitkään.

Maali syntyi 86. minuutilla, kun vain hetkeä aiemmin ACO tupeksi loistavan maalintekopaikan JäPS:n päädyssä. Tätä tilannetta seuranneen rajaheiton jälkeen JäPS:n puolustuksesta tempaistiin purkupallo kauas ACO:n puolustusalueelle. Puolustaja Mehdi Hetemaj yritti ottaa palloa kontrolliin, mutta arvioi tilanteen pahasti väärin ja JäPS:n Miro Schwalenstöcker pääsi karkaamaan pallon kanssa läpi.

ACO:n maalivahdin tultua vastaan oli Schwalenstöckerin tie maalille tukossa, mutta mukaan juoksi Ville Ahola, jolle Schwalenstöcker yritti syöttää. Pallo kuitenkin meni kuitenkin hiukan eteen ja suoraan ACO:n Noah Pallaksen ulottuville. Tämä ei kuitenkaan ollut Pallaksen päivä, sillä hänkään ei saanut palloa haltuun, vaan sähelsi sen omaan rysään.

AC Oulu putosi Suomen Cupista tämän sattumusten sarjan myötä:

Tsekkaa myös: HIFK on vakavissa taloudellisissa ongelmissa – konkurssin uhka on todellinen


Joukkueet: