Uskomaton jäätyminen Italian U19-sarjassa – AC Milan sai rankkarin Veronan todella hölmöstä käsivirheestä

Verona U19 käsivirhe vs AC Milan U19

Italian U19-sarjassa nähtiin käsittämätön jäätyminen, kun AC Milan laukoi tasoituksen aivan ilmaiseksi saamastaan rankkarista.

Italian alle 19-vuotiaiden jalkapallosarjan sunnuntain kierroksella nähtiin varsin konkreettinen esimerkki junnumaisesta höntyilystä, kun AC Milanin ja Veronan joukkueet ottivat yhteen.

Verona ehti mennä 73. minuutilla johtoon Nicola Calabresen maalilla, kunnes viittä minuuttia myöhemmin Milan oli kiivennyt tasoihin hyvin nololla tavalla.

Mainos alkaa:

Milanin tasoitus nimittäin syntyi rankkarista, joka ei olisi voinut olla juuri ilmaisempi. Rankkari tuomittiin, kun peliä avaamassa ollut Veronan maalivahti heitti pallon omalle puolustajalleen, joka jäätyi todella pahasti. Hän ei tajunnut, että maalivahdin heitto oli käytännössä yhtä kuin avaus ja pakki pysäytti pallon kädellään, jotta hän pääsisi avaamaan rauhassa.

Erotuomarille ei siis jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin tuomita käsivirheen johdosta rankkari, jonka Milanin Youns Gabriele El Hilali pamautti pussiin. Ottelu myös päättyi tasalukemiin 1-1.

AC Milan ampui tasoituksen rankkarista, joka oli seurasta tästä Veronan todella hölmöstä käsivirheestä:

Katso myös: Ylimielinen vauhdinotto räjähti koomisesti naamalle – Novorizontinon pelaaja tempaisi luokattoman vaparin


Joukkueet: ,