Aberdeen-RoPS näkyy ilmaiseksi – tässä live stream UEL-karsintaotteluun

Aberdeen-RoPS näkyy ilmaiseksi – tässä live stream UEL-karsintaotteluun

RoPS joutuu Eurooppa-liigan karsinnoissa kovaan paikkaan, sillä urakka lähtee liikkeelle Skotlannista. Tässä live stream Aberdeen-RoPS-otteluun.

Aberdeen-RoPS – live stream:

Rovaniemen Palloseuran vastustajaksi arvottiin Skotlannin Valioliigassa neljänneksi sijoittunut Aberdeen. Selvänä suosikkina ottelupariin lähtevä Aberdeen isännöi rovaniemeläisjoukkuetta 11. heinäkuuta kello 21.45 Suomen aikaa.

Vuonna 1903 perustetun ”Donsin” kovin suoritus eurokentiltä on vuodelta 1983, jolloin seura voitti sekä Cup-voittajien cupin että Euroopan Supercupin. Minkään eurokilpailun lohkovaiheisiin Aberdeenilla ei ole ollut asiaa yli kymmeneen vuoteen, mutta Eurooppa-liigan karsinnoissa se on ollut tuttu näky.

Viime kesänä Dons taipui toisella karsintakierroksella Burnleylle toisen osaottelun jatkoajalla. Aberdeenin tunnetuin pelaaja lienee yli 50 A-maaottelua Pohjois-Irlannin paidassa pelannut Niall McGinn. Joukkueessa on myös lukuisia Skotlannin maajoukkueessa piipahtaneita pelaajia sekä nuori suomalainen Miko Virtanen, jonka läpimurto on tosin vielä tekemättä.

RoPSin kausi ei ole sujunut halutulla tavalla Veikkausliigassa, sillä isoja muutoksia talvella kokenut nippu ei ole pystynyt pelaamaan halutulla tasolla. Myös päävalmentaja Toni Koskela ostettiin kesken kauden HJK:n peräsimeen ja se on myös vaikuttanut varmaan omalta osaltaan tekemiseen. RoPSilla onkin valtava haaste edessä Eurooppa-liigan karsinnoissa.

Unibet-TV näyttää Skotlannissa pelattavan ottelun suorana lähetyksenä. Lähetyksen katsominen on ilmaista, mutta edellyttää rekisteröitymistä. Lisäksi pelitilillä on oltava vähintään 0,01€ tai veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana. Mikäli sinulla ei ole vielä Unibetin pelitiliä, niin saat auki sen TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

To 11.7.2019 21.45 Aberdeen–RoPS (Eurooppa-liiga)
Ti 16.7.2019 21.00 HB–HJK (Mestarien liiga) – Katso Torshavn-HJK-ottelu TÄSTÄ LINKISTÄ!
To 18.7.2019 21.30
FC Vitebsk–KuPS (Eurooppa-liiga) – Katso KuPSin ottelu TÄSTÄ LINKISTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut