Video: Superlupaus Aatu Räty debytoi todella räväkästi Jukureissa – heti tehot 1+2

Aatu Räty

Suomalaisen kiekkoilun suurimpiin lupauksiin kuuluva Aatu Räty sai lentävän startin Jukureiden paidassa, kun verkko heilui heti debyytissä.

Rädyn viime kausi oli todella vaikea Kärpissä, minkä johdosta nuorukaisen ensimmäisen kierroksen NHL-varaus jäi haaveeksi. Myös alkukausi sujui Oulussa todella heikosti eikä vastuuta meinannut tulla millään. Lopulta superlupaus vaihtoi seuraa peliajan saamiseksi ja uusi osoite löytyi Mikkelistä.

Startti Jukureissa ei olisi voinut olla yhtään makoisampi, sillä Räty avasi välittömästi maalitilinsä, kun vastassa oli viime kauden mestari Lukko.

Hyökkääjä avasi pistetilinsä toisessa erässä, kun Räty alusti Joachim Rohdinin iskemän tasoitusmaalin. Päätöserässä aukesi sitten jo maalitili, kun Räty laittoi ranteen lukkoon ja vei kotijoukkueen 3-2-johtoon.

Kuin kirsikkana kakun päälle, niin superlupaus kruunasi iltansa alustamalla loppunumeroiksi jääneen 4-2-osuman. Näin ollen Jukurit-debyytti toi tilille tehot 1+2. Koko viime kausi Kärpissä toi tilille tehot 3+3, joten nuorukainen iski jo puolet noista tehoista ensimmäisessä ottelussa Jukureiden paidassa.

Aatu Räty sai mielettömän startin Jukurit-uralleen

https://twitter.com/smliiga/status/1455974382405292045?s=20

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: