Kärpät ja Jukurit tekivät vaihtokaupan – superlupaus Aatu Räty Mikkeliin

Aatu Räty Kärpät Frans Tuohimaa HIFK / Pallomeri.net

Liigassa pelaavat Kärpät ja Jukurit tekivät mielenkiintoisen pelaajakaupan, jossa osallisena on yhteensä kolme pelaajaa.

Siirron keskeisimmät palaset ovat ehdottomasti superlupaus Aatu Räty sekä viime kaudella maajoukkueeseenkin murtautunut Axel Rindell.

Rädyn ura Kärpissä ei oikeastaan missään vaiheessa ole lähtenyt lentoon. Hyökkääjästä povattiin aikoinaan jopa draftin ykksövarausta, mutta surkea viime kausi laski osakkeita rajusti. Tämäkään kausi ei ole tuonut muutosta, vaan tahti on jatkunut tahmeana. Nyt Räty lähtee hakemaan uralleen uutta suuntaa Mikkelistä, sillä hyökkääjä siirtyy loppukaudeksi lainalle Jukureihin.

Mikkelistä Ouluun puolestaan matkaa Axel Rindell, joka oli viime kaudella jo maajoukkueen mukana. 21-vuotias puolustaja on tällä kaudella pelannut Liigassa 16 ottelua tehoin 0+5. Myös Rindellin siirto on loppukauden mittainen laina.

Kaupassa liikkuu myös kolmas pelaaja, sillä Rädyn lisäksi Jukureihin siirtyy lainalle 24-vuotias puolustaja Veli-Matti Tiuraniemi. Mies palasi Yhdysvalloista täksi kaudeksi Suomeen ja tilille on tullut 12 ottelua Liigassa. Pistetili on vielä avaamatta.


Pelaajat: