Pelicansin Aatu Jämsen loukkaantui HIFK:n Micke Åstenin taklauksesta – tilanteesta nousi valtava poru

Aatu Jämsen Pelicans

Pelicansin ja HIFK:n välinen ottelu poiki melkoiset jälkipuinnit, kun Aatu Jämsen loukkaantui Micke Åstenin taklauksesta.

Tiistai-illan liigakierros toi muassaan melkoiset jälkikäräjät, kun Pelicans-HIFK -ottelun tapahtumia puitiin ensin mediassa ja sen jälkeen sarjan kulisseissa.

Kyseessä oli toisen erän lopulla nähty tilanne, jossa Pelicansin Aatu Jämsen yritti harhautella tietään HIFK:n alueelle ja HIFK:n Micke Åsten yritti taklata häntä.

Jämsen ehti väistää tulossa olleen töötin puolittain, jolloin Åstenin ja Jämsenin polvet osuivat voimakkaasti yhteen. Åsten osui taklauksellaan myös ylävartalon puolelle. Hän osui olkapäähän ja siitä kontakti jatkui myös Jämseniä päähän.

Ottelun tuomaristo tarkisti tilanteen videolta ja tuomitsi Åstenille kahden minuutin rangaistuksen polvitaklauksesta. Tämä tarkoittanee siis sitä, että päätuomarit eivät pitäneet päähän tullutta osumaa Åstenin kannalta moitittavana tekona, vaan että kontakti oli tahaton ja johtui enemmänkin siitä, miten Jämsen tilanteen pelasi.

Pelicans kertoi keskiviikkona, että seura on tehnyt tilanteesta tutkintapyynnön Liigalle. Jos tutkinta ei johda lisärangaistuksiin, peritään Pelicansilta 5000 euron maksu.

Pelicansin Aatu Jämsen loukkaantui tästä HIFK:n Micke Åstenin taklauksesta, jonka seura vei myös itse kurinpitoon:

Katso myös: Liiga-kauden erikoisin osuma – TPS-veskari kauhoi mailallaan kiekon omiin


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,